Libriusleden hebben recht op korting bij aangifte Reprobel

Nieuws

Libriusleden hebben recht op een korting bij hun aangifte reproductierechten via de vernieuwde gecombineerde licentie van Reprobel, nu omgedoopt tot Izili by Reprobel.

De nieuwe gebruiksvriendelijke licentie is de key tot eenvoudige en rechtsgeldige digitale reproductie en communicatie van auteursrechtelijk beschermde werken op het internet. Izili staat voor uitgebreide dekking, rechtszekerheid en gebruiksgemak.

Aangifte van gebruik en communicatie van beschermde werken in uw bedrijf kan via het vernieuwde aangifteportaal van Reprobel (www.reprobel.be . Reprografieaangifte dekt enkel papieren reproducties op beschermd werk. Kies Izili voor dekking van zowel papieren als digitale reproducties.

Leden van Librius kunnen genieten van een korting. Alle leden ontvingen in principe een Reprobelcode die u kan ingeven om de korting te bekomen. Als u lid bent en de code nog niet hebt gekregen kan u die alsnog aanvragen via info@librius.be Reprobel stuurde u in februari 2024 voor je verplichte aangifte.